3DS useragent device detection is broken

I have this HTTP request, I expected this, but WURFL is returning that. Please provide enough data to reproduce the problem.
notext
Posts: 3
Joined: Fri Oct 07, 2011 11:48 am

3DS useragent device detection is broken

Postby notext » Fri Oct 07, 2011 11:55 am

FYI:

This useragent:

Mozilla/5.0 (Nintendo 3DS; U; fr) Version/1.7455.US

Entered here:

http://www.tera-wurfl.com/explore/

Produces this error:

nintendo_wii_browser
Not Found
The requested document was not found on this server.

On my server, through the PHP API, with the 2.2 wurfl.xml, it breaks with errors. If I install the 2.1.1 wurfl.xml, it works without error. I created a patch file with nintendo_wii_browser and nintendo_wii_browser_subua devices from the 2.1.1 wurfl.xml, and then reinstalled 2.2 wurfl.xml with the patch file, and the error no longer occurs.

kamermans
Posts: 393
Joined: Mon Jun 06, 2011 9:50 am

Re: 3DS useragent device detection is broken

Postby kamermans » Fri Oct 07, 2011 11:59 am

Indeed, there is an issue with Nintendo user agents that has been fixed in the upstream APIs. They will be released in the coming days to address this problem.
Thanks,

Steve Kamerman
ScientiaMobile

Make sure you check out our WURFL Cloud, WURFL InSight and WURFL InFuze products!

notext
Posts: 3
Joined: Fri Oct 07, 2011 11:48 am

Re: 3DS useragent device detection is broken

Postby notext » Fri Oct 07, 2011 12:02 pm

Fantastic, thanks Steve!


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest